U vertegenwoordigt een woningcorporatie

Vanuit strategisch oogpunt ontwikkelen woningcorporaties met enige regelmaat nieuwbouwprojecten. Om deze projecten te financieren wordt er vaak voor gekozen bestaand bezit of een deel van het nieuw te ontwikkelen project te verkopen aan individuele eigenaars.

Bij verkoop van woningen in gestapelde bouw ontstaat automatisch een vereniging van eigenaars.

De kopers worden mede-eigenaar van het gebouw en de woningcorporatie komt in de positie van verkoper en mede-eigenaar. Daarnaast wordt vaak ook het beheer van de vereniging nog gevoerd door de corporatie waardoor er verschillende belangen gedient worden door werknemers van dezelfde organisatie.

Een onafhankelijk, extern beheerder, maakt in dergelijke gevallen de positie van de woningcorporatie duidelijk voor alle partijen. Doordat de posities duidelijk zijn voor de werknemers bij de corporatie en voor de mede-eigenaars draagt dit bij aan een betere harmonie binnen de vereniging.

Inzicht VvE Beheer voert voor verschillende verenigingen van eigenaars van woningcorporaties het beheer en kan dit uiteraard ook voor uw woningcorporatie.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij uw vereniging kunnen bieden neem dan contact met ons op. Inzicht VvE Beheer te Rhoon, werkzaam in heel de regio Zuid-Holland en omstreken.

Inzicht VvE Beheer

Inzicht VvE Beheer is de specialist op het gebied van het beheer van Verenigingen van Eigenaren. 

Contact

Inzicht VvE Beheer is iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 15:00 uur.
Bezoek- en postadres:
Koperhoek 76d | 3162 LA Rhoon
[bezoek op afspraak]

Telefoon: 010 8440764
[24/7 bereikbaar, voor spoedgevallen buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar onze achterwacht]

Social Media!

Blijf up to date door ons te volgen op het social media kanaal van Facebook en LinkedIn.
crossmenuchevron-down