Ons team

Inzicht VvE Beheer is een groeiende organisatie en bestaat op dit moment uit de volgende gedreven personen.

Wie geven er inzicht aan uw vereniging?

Bij Inzicht VvE Beheer werken uitsluitend professionals met passie voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars. Binnen Inzicht VvE Beheer is jarenlange ervaring aanwezig op de volgende vakgebieden: techniek, bestuur, recht, financiën. Deze ervaring is opgedaan in het beheer van vereniging van eigenaars bij een gerenommeerd beheerkantoor en het landelijk beheer van commercieel vastgoed. 

Binnen ons team is veel ruimte voor humor en open communicatie vanuit respect. Elkaar aanspreken op en stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheden. Ontwikkelen en delen van praktisch toepasbare kennis, waardoor we steeds innovatief met onze klanten samenwerken.

Bas Alblas

Directeur - Eigenaar
Bas Alblas is samen met Sven Dersjant oprichter en eigenaar van Inzicht VvE Beheer. Zij hebben het bedrijf opgericht vanuit de overtuiging dat er behoefte is aan beheerders die Verenigingen van Eigenaars naast kwaliteit, ook passie voor het vak bieden. Verder is Bas verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf. Ook is hij VvE Beheerder voor een aantal verenigingen in Rotterdam, Leiderdorp, Breda en Woerden.

Bas is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam binnen de beheerbranche en mag zich een ervaren en gepassioneerd beheerder noemen.

Sven Dersjant

Directeur - Eigenaar
Sven Dersjant is samen met Bas Alblas oprichter en eigenaar van Inzicht VvE Beheer. Zij hebben Inzicht VvE Beheer opgericht vanuit de overtuiging dat Verenigingen van Eigenaars naast professioneel beheer gebaat zijn bij een beheerder met passie voor het vak. Sven is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en acquisitie van het bedrijf. Ook voert hij het beheer van verschillende verenigingen in Rotterdam, Vlaardingen, Dordrecht en Oosterhout.

Sven mag zich met recht een deskundige en gedreven beheerder noemen, met veel passie voor zijn vak.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij uw vereniging kunnen bieden neem dan contact met ons op. Inzicht VvE Beheer te Rhoon, werkzaam in heel de regio Zuid-Holland en omstreken.

Inzicht VvE Beheer

Inzicht VvE Beheer is de specialist op het gebied van het beheer van Verenigingen van Eigenaren. 

Contact

Inzicht VvE Beheer is iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 15:00 uur.
Bezoek- en postadres:
Koperhoek 76d | 3162 LA Rhoon
[bezoek op afspraak]

Telefoon: 010 8440764
[24/7 bereikbaar, voor spoedgevallen buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar onze achterwacht]

Social Media!

Blijf up to date door ons te volgen op het social media kanaal van Facebook en LinkedIn.
crossmenuchevron-down