U vertegenwoordigt een projectontwikkelaar

Voor het ontwikkelen van een gebied worden verschillende partijen geraadpleegd. Vaak komen hier mooie projecten uit naar voren waar steeds vaker gestapelde bouw in voor komt. Indien de plannen leiden naar gestapelde bouw dat verkocht gaat worden aan verschillende eigenaars, ontstaat er vanzelf een Vereniging van Eigenaars.
Inzicht VvE Beheer kan projectontwikkelaars ondersteunen in de juiste manier van splitsen en het doorrekenen van een concept begroting zodat toekomstige eigenaars juist en volledig worden geïnformeerd.

Inzicht VvE Beheer ondersteunt in de juiste manier

Bij gebiedontwikkeling zitten vaak veel professionele partijen rond de tafel. Deze partijen weten maar al te goed hoe een gebied zo ontwikkeld kan worden dat het één mooi geheel wordt en de juiste gebruiksbestemming krijgt.

Bij veel van dergelijke projecten waar tevens een Vereniging van Eigenaars ontstaat, wordt vaak pas naar het einde van de bouw gedacht aan het beheer van het pand, terwijl het beheer naar de toekomst bepaald hoe het oorspronkelijke idee er de komende jaren bij komt te staan. Door een professioneel beheerder als Inzicht VvE Beheer in een vroeg stadium aan te laten sluiten bij de ontwikkeling van een nieuw project, wordt er ook gekeken naar de effecten van bepaalde keuzes op het beheer van het project in de toekomst.

Inzicht VvE Beheer

Inzicht VvE Beheer is de specialist op het gebied van het beheer van Verenigingen van Eigenaren. 

Contact

Inzicht VvE Beheer is iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 15:00 uur.
Bezoek- en postadres:
Koperhoek 76d | 3162 LA Rhoon
[bezoek op afspraak]

Telefoon: 010 8440764
[24/7 bereikbaar, voor spoedgevallen buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar onze achterwacht]

Social Media!

Blijf up to date door ons te volgen op het social media kanaal van Facebook en LinkedIn.
homeapartmentcrossmenuchevron-down