Wie geven er inzicht aan uw vereniging?

Bij Inzicht VvE Beheer werken uitsluitend professionals met passie voor het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Binnen Inzicht VvE Beheer is jarenlange ervaring aanwezig op de volgende vakgebieden: techniek, bestuur, recht, financiën. Deze ervaring is opgedaan in het beheer van vereniging van eigenaars bij een gerenommeerd beheerkantoor en het landelijk beheer van commercieel vastgoed.

 

Binnen ons team is veel ruimte voor humor en open communicatie vanuit respect. Elkaar aanspreken op en stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheden. Ontwikkelen en delen van praktisch toepasbare kennis, waardoor we steeds innovatief met onze klanten samenwerken.

 

Inzicht VvE Beheer is een groeiende organisatie en bestaat op dit moment uit de volgende gedreven personen.

// Wie geven er inzicht aan uw vereniging?

Bas Alblas

Directeur / Eigenaar

Bas Alblas is samen met Sven Dersjant oprichter en eigenaar van Inzicht VvE Beheer. Hij heeft het bedrijf opgericht vanuit de overtuiging dat er behoefte is aan beheerders die verenigingen van eigenaars naast kwaliteit, ook passie voor het vak bieden. Verder is Bas ook verantwoordelijk voor de marketing en acquisitie van het bedrijf. Tenslotte is hij ook nog ook het aanspreekpunt voor een aantal verenigingen in de regio's Rotterdam, Leiderdorp, Breda en Dordrecht.

Bas is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam binnen de beheerbranche en mag zich een deskundig en gepassioneerd beheerder noemen.

Sven Dersjant

Directeur / Eigenaar

Sven Dersjant is samen met Bas Alblas oprichter en eigenaar van Inzicht VvE Beheer. Zij hebben Inzicht VvE Beheer opgericht vanuit de overtuiging dat verenigingen van eigenaars naast professioneel beheer gebaat zijn bij een beheerder met passie voor het vak. Sven is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en voert tevens het beheer van verschillende verenigingen van eigenaars.  

Marianne van den Berg-van der Sar

Financieel Beheerder