Wie geven er inzicht aan uw vereniging?

Bij Inzicht VvE Beheer werken uitsluitend professionals met passie voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars. Binnen Inzicht VvE Beheer is jarenlange ervaring aanwezig op de volgende vakgebieden: techniek, bestuur, recht, financiën. Deze ervaring is opgedaan in het beheer van vereniging van eigenaars bij een gerenommeerd beheerkantoor en het landelijk beheer van commercieel vastgoed.

 

Binnen ons team is veel ruimte voor humor en open communicatie vanuit respect. Elkaar aanspreken op en stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheden. Ontwikkelen en delen van praktisch toepasbare kennis, waardoor we steeds innovatief met onze klanten samenwerken.

 

Inzicht VvE Beheer is een groeiende organisatie en bestaat op dit moment uit de volgende gedreven personen.

// Wie geven er inzicht aan uw vereniging?

Bas Alblas

Directeur / Eigenaar

Bas Alblas is samen met Sven Dersjant oprichter en eigenaar van Inzicht VvE Beheer. Zij hebben het bedrijf opgericht vanuit de overtuiging dat er behoefte is aan beheerders die Verenigingen van Eigenaars naast kwaliteit, ook passie voor het vak bieden. Verder is Bas verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf. Ook is hij VvE Beheerder voor een aantal verenigingen in Rotterdam, Leiderdorp, Breda en Woerden.

Bas is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam binnen de beheerbranche en mag zich een ervaren en gepassioneerd beheerder noemen.

Sven Dersjant

Directeur / Eigenaar

Sven Dersjant is samen met Bas Alblas oprichter en eigenaar van Inzicht VvE Beheer. Zij hebben Inzicht VvE Beheer opgericht vanuit de overtuiging dat Verenigingen van Eigenaars naast professioneel beheer gebaat zijn bij een beheerder met passie voor het vak. Sven is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en acquisitie van het bedrijf. Ook voert hij het beheer van verschillende verenigingen in Rotterdam, Vlaardingen, Dordrecht en Oosterhout.

Sven mag zich met recht een deskundige en gedreven beheerder noemen, met veel passie voor zijn vak.

Marianne van den Berg-van der Sar

Financieel Beheerder

Marianne heeft al ruim 20 jaar ervaring in het voeren van de boekhouding voor Verenigingen van Eigenaars. Het opstellen van jaarrekeningen en stookafrekeningen, debiteurenbeheer, het inboeken van inkoopfacturen en het verwerken van mutaties binnen de VvE behoren tot haar taken bij Inzicht VvE Beheer.