U vertegenwoordigt uw vereniging van eigenaars

U bent voor uw vereniging van eigenaars op zoek naar een beheerder voor uw vereniging die u en uw medebestuursleden taken uit handen kan nemen en kan ondersteunen / begeleiden in de taken die u zelf wilt uitvoeren.  

// U vertegenwoordigt uw vereniging van eigenaars

Wij zijn ervan overtuigd dat elke eigenaar heel goed weet wat zijn of haar woonwensen zijn.

Eigenaars van een grondgebonden woning, een rijtjeshuis of wellicht een vrijstaande woning, kunnen deze wensen vaak vrij eenvoudig realiseren. Ingewikkelder wordt het als deze woonwensen aan moeten sluiten op regelgeving (de akte van splitsing) of de woonwensen van mede- eigenaars in een vereniging.

Begeleiding van een professionele partij die de technische haalbaarheid van specifieke wensen kan doorrekenen en hiervan de effecten op de financiën kan doorrekenen is in dergelijke gevallen aan te raden. Inzicht VvE Beheer is de partij die uw vereniging hierin kan begeleiden en ondersteunen.

Totaal Beheer

Inzicht Totaal Beheer is een totaal beheerpakket voor verenigingen vanaf 24 appartementen. Inzicht VvE Beheer voert het technische beheer, de financiële administratie en het secretariële beheer voor de vereniging. Hiermee is uw vereniging verzekerd van een totale zorg voor het complex. Alle diensten en adviezen worden specifiek uitgebracht voor uw vereniging. U mag van ons proactief beheer verwachten waarbij uw vereniging centraal staat.

  • Volledig technisch-, financieel- en secretarieel beheer
  • Het adviseren van de vereniging op het gebied van het dagelijks onderhoud
  • Het opstellen van diverse adviezen ter optimalisering van het beheer
  • Het eens per twee jaar opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting

Wij zijn van mening dat het uitbrengen van een offerte meer is dan een bedrag noemen. Belangrijk is te weten wat de wensen en ideeën zijn binnen uw vereniging. Om onze dienstverlening hierop zo goed mogelijk af te kunnen stemmen geven wij de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met het bestuur van uw vereniging. Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.


Klein Beheer

Inzicht Kleinbeheer is het dienstenpakket voor de kleine vereniging. Dit pakket bestaat uit een minimaal aantal diensten die noodzakelijk zijn voor het besturen van een vereniging van eigenaars. De vereniging voldoet daarmee tevens aan de nieuwe wetgeving en heeft dus een reservefonds voor het uitvoeren van de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan het complex. 

De nadruk ligt bij Inzicht Kleinbeheer op het financieel op orde hebben van de vereniging, en het uitvoeren van het reguliere (noodzakelijke) onderhoud. 

Het bewaken van de besluiten en onderhoudswerkzaamheden ligt voor een groot deel bij de eigenaren zelf. 

  • Technisch-, financieel- en secretarieel beheer
  • Het eens per drie jaar opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting
  • Het uitbrengen van standaardadviezen

Wij zijn van mening dat het uitbrengen van een offerte meer is dan een bedrag noemen. Belangrijk is te weten wat de wensen en ideeën zijn binnen uw vereniging. Om onze dienstverlening hierop zo goed mogelijk afstemmen geven wij de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met het bestuur van uw vereniging. Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.