U vertegenwoordigt een woningcorporatie

Vanuit strategisch oogpunt ontwikkelen woningcorporaties met enige regelmaat nieuwbouwprojecten. Om deze projecten te financieren wordt er vaak voor gekozen bestaand bezit of een deel van het nieuw te ontwikkelen project te verkopen aan individuele eigenaars.

 

// U vertegenwoordigt een woningcorporatie

Bij verkoop van woningen in gestapelde bouw ontstaat automatisch een vereniging van eigenaars. De kopers worden mede-eigenaar van het gebouw en de woningcorporatie komt in de positie van verkoper en mede-eigenaar. Daarnaast wordt vaak ook het beheer van de vereniging nog gevoerd door de corporatie waardoor er verschillende belangen gedient worden door werknemers van dezelfde organisatie.

Een onafhankelijk, extern beheerder, maakt in dergelijke gevallen de positie van de woningcorporatie duidelijk voor alle partijen. Doordat de posities duidelijk zijn voor de werknemers bij de corporatie en voor de mede-eigenaars draagt dit bij aan een betere harmonie binnen de vereniging.

Inzicht VvE Beheer voert voor verschillende verenigingen van eigenaars van woningcorporaties het beheer en kan dit uiteraard ook voor uw woningcorporatie.

Indien u geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.