U vertegenwoordigt een vereniging van mandeligheid

U bent voor uw vereniging van eigenaars op zoek naar een beheerder voor uw vereniging die u en uw medebestuursleden taken uit handen kan nemen en kan ondersteunen / begeleiden in de taken die u zelf wilt uitvoeren.

// U vertegenwoordigt een vereniging van mandeligheid

Het beheer van een mandeligheid is op veel punten anders dan het beheer van een vereniging van eigenaars. Deze verschillen maken het beheer van een mandeligheid een andere uitdaging op het technische, administratieve en juridische vakgebieden.

Wat gelijk blijft is de passie die er nodig is om op deze vakgebieden uit te blinken en klaar te staan voor de leden van deze mandelige gebieden.

Beheer mandeligheid

Inzicht Beheer Vereniging Mandeligheid is een beheerpakket voor verenigingen mandeligheid. Inzicht VvE Beheer voert het technische beheer, de financiële administratie en het secretariële beheer voor de vereniging. Hiermee is uw vereniging verzekerd van een totale zorg voor het complex. Alle diensten en adviezen worden specifiek uitgebracht voor uw vereniging. U mag van ons proactief beheer verwachten waarbij uw vereniging centraal staat.

  • Volledig technisch-, financieel- en secretarieel beheer
  • Het adviseren van de vereniging op het gebied van het dagelijks onderhoud
  • Het opstellen van diverse adviezen ter optimalisering van het beheer
  • Het eens per twee jaar opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting

Inzicht VvE Beheer heeft uitgebreide ervaring in het beheer van mandeligheden en kan voor uw vereniging een passende aanbieding maken.

Wij zijn van mening dat het uitbrengen van een offerte meer is dan een bedrag noemen. Belangrijk is te weten wat de wensen en ideeën zijn binnen uw vereniging. Om onze dienstverlening hierop zo goed mogelijk af te kunnen stemmen geven wij de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met het bestuur van uw vereniging. Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Mandeligheid