Totaal Beheer

Inzicht Totaal Beheer is een totaal beheerpakket voor verenigingen vanaf 24 appartementen. Inzicht VvE Beheer voert het technische beheer, de financiële administratie en het secretariële beheer voor de vereniging.

// Totaal Beheer

Inzicht Totaal Beheer is een totaal beheerpakket voor verenigingen vanaf 24 appartementen. Inzicht VvE Beheer voert het technische beheer, de financiële administratie en het secretariële beheer voor de vereniging. Hiermee is uw vereniging verzekerd van een totale zorg voor het complex. Alle diensten en adviezen worden specifiek uitgebracht voor uw vereniging. U mag van ons proactief beheer verwachten waarbij uw vereniging centraal staat.

  • Volledig technisch-, financieel- en secretarieel beheer
  • Het adviseren van de vereniging op het gebied van het dagelijks onderhoud
  • Het opstellen van diverse adviezen ter optimalisering van het beheer
  • Het eens per twee jaar opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting

Wij zijn van mening dat het uitbrengen van een offerte meer is dan een bedrag noemen. Belangrijk is te weten wat de wensen en ideeën zijn binnen uw vereniging. Om onze dienstverlening hierop zo goed mogelijk af te kunnen stemmen geven wij de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met het bestuur van uw vereniging. Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.