U vertegenwoordigt een projectontwikkelaar

Voor het ontwikkelen van een gebied worden verschillende partijen geraadpleegd. Vaak komen hier mooie projecten uit naar voren waar steeds vaker gestapelde bouw in voor komt. Indien de plannen leiden naar gestapelde bouw dat verkocht gaat worden aan verschillende eigenaars, ontstaat er vanzelf een Vereniging van Eigenaars.

// U vertegenwoordigt een projectontwikkelaar

Bij gebiedontwikkeling zitten vaak veel professionele partijen rond de tafel. Deze partijen weten maar al te goed hoe een gebied zo ontwikkeld kan worden dat het één mooi geheel wordt en de juiste gebruiksbestemming krijgt.

Bij veel van dergelijke projecten waar tevens een Vereniging van Eigenaars ontstaat, wordt vaak pas naar het einde van de bouw gedacht aan het beheer van het pand, terwijl het beheer naar de toekomst bepaald hoe het oorspronkelijke idee er de komende jaren bij komt te staan. Door een professioneel beheerder als Inzicht VvE Beheer in een vroeg stadium aan te laten sluiten bij de ontwikkeling van een nieuw project, wordt er ook gekeken naar de effecten van bepaalde keuzes op het beheer van het project in de toekomst. 

Inzicht VvE Beheer kan projectontwikkelaars ondersteunen in de juiste manier van splitsen en het doorrekenen van een concept begroting zodat toekomstige eigenaars juist en volledig worden geïnformeerd.  

Bla058 Fr 00